Test de effectiviteit van uw machine en spuitkoppen nu gratis!

De druk in uw machine is al een tijdje niet meer optimaal en dit werkt niet fijn. Dat is behoorlijk frustrerend want u heeft toch niet voor niets zo’n dure machine aangeschaft? ROM biedt de oplossing: laat uw machine kosteloos testen door onze flowmeter.

Het spreekt natuurlijk voor zich… als u uw installatie goed onderhoudt, dan gaat deze langer mee. Toch neemt de reinigingskracht van uw hogedruk machine ongemerkt na verloop van tijd af. Weet u bijvoorbeeld dat als u uw waterfilter niet dagelijks reinigt de druk van machine naar beneden keldert? Of dat de druk verandert als u de hogedrukslang inkort? Zo zijn er nog veel meer elementen die invloed hebben op de reinigingskracht van uw unit.

ROM Flowmeter

Flowmeter

ROM heeft een nieuwe testinstallatie ontwikkeld om het rendement van uw machine te verbeteren: de flowmeter. Die meter geeft niet alleen informatie over de staat van uw machine, maar ook over de spuitkoppen die u gebruikt. Na de test brengt u uw machine meteen weer in topconditie. Dan werkt u weer net zo fijn als toen u de machine pas net in gebruik had. U reinigt beter en sneller en bespaart ook nog eens op uw water- en brandstofverbruik en de arbeidskosten.

ROM Flowmeter gratis testen

Gratis afspraak

Onze vertegenwoordigers Justin en Arjan zijn met de flowmeter op pad. Bent u nieuwsgierig naar de staat van uw machine en spuitkoppen én heeft u een klein uurtje de tijd? Maak dan direct hieronder direct een afspraak:

ROM flowmeter tijdens RDD Lelystad

Maak een afspraak!