ROM aanwezig op VSK 2016

De tweejaarlijkse vakbeurs voor de installatiebranche VSK vindt in 2016 plaats van 2 tot en met 5 februari. ROM zal aanwezig zijn met een eigen stand. Kom langs op onze stand en bekijk de nieuwste rioolreinigings-, ontstoppings-, inspectie-, opsporings- en rioolrenovatietechnieken.

De VSK is in Nederland de belangrijkste vakbeurs voor de totale installatiebranche. Op de beurs worden de nieuwste installatiesystemen, -technieken en -producten op het gebied van verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en koudetechniek gepresenteerd.

Bezoek ROM tijdens de beurs
U bent van harte welkom op onze stand Hal 7 stand E055. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op donderdag zelfs tot 20.30 uur. Kaarten kunt u geheel gratis aanvragen na registratie op de site van de VSK.

Wat kunt u zoal van ons verwachten?

ROM SmartTrailer Rioolreinigingsaanhanger

ROM informeert u graag over rioolreinigingstechnieken, zowel hogedruk als vacuüm. Daarvoor hebben we diverse rioolreinigingsmachines op onze stand, waaronder onze nieuwste rioolreinigingsmachine!

Onstoppingsapparatuur van RIDGID helpt u bij het snel en eenvoudig ontstoppen van afvoerleidingen van baden, toiletten, keukenwasbakken, douches en urinoirs.

RIDGID-Kollmann Opsporingsapparatuur is uitermate geschikt om snel, eenvoudig en nauwkeurig te kunnen localiseren in afvoersystemen (ook voor gas- en/of elektra leidingen).

RIDGID RM200 en C6

RIDGID heeft diverse soorten camerahaspels, waaronder de SeeSnake® microDrain en microReel camera, de kleuren Mini SeeSnake® inspectiecamera en kleuren SeeSnake® inspectiecamera. Een RIDGID haspel bestaat uit een duwkabel, zender en camerakop. Ze zijn bestemd voor zware toepassingen door veeleisende gebruikers.

Wilt u een afspraak plannen tijdens de beurs?

Heeft u vragen of wilt u nu alvast een afspraak plannen tijdens de beurs? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

Mail ons